Renske uit Venlo – 28 jaar

3,5 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Christien geweest voor een voetreflexbehandeling. Ik kwam met het probleem dat ik vaak last had van migraine, zo’n 3x per maand. Ik ging in het begin 1x per week en kon dat later afbouwen. Het duurde een tijdje dat ik effect merkte van haar behandelingen, maar op een gegeven moment kreeg ik minder vaak een migraine-aanval. Nu heb ik er zelfs nog maar weinig last van, nog 1x per 2 à 3 maanden. De migraineaanvallen zijn ook een stuk minder heftig en duren minder lang. Persoonlijk denk ik dat niet alleen de voetreflexbehandelingen hier aan bij hebben gedragen, maar ook de gesprekken die ik met Christien heb gehad.

Ze geeft me inzicht in de dingen waar ik tegen aanloop en geeft advies over hoe ik hiermee zou kunnen omgaan. Ik kan de dingen nu beter loslaten en heb meer vertrouwen in het leven gekregen. Het is dus ook een beetje aan jezelf werken, maar die handvatten kan Christien je aanreiken. Ik ga nu nog 1x per 5 weken naar Christien en dat werkt goed zo. Ik ben heel blij met hoe het nu gaat. Door de verminderde migraineaanvallen kan ik weer dingen ondernemen, zoals sporten en met vrienden afspreken. Met een beetje geduld en vertrouwen in Christien denk ik dat er veel mensen met migraine zijn waarvoor deze behandelingen waardevol kunnen zijn.