Je kunt maar zo uit balans zijn

Bioresonantie

Asyra bioresonantie 

Bioresonantie is soms een nuttige aanvulling op de behandeling. Hoewel ik het liefst met mijn handen werk en praat, is een doormeting op basis van bioresonantie nodig. Bijvoorbeeld als het heel onduidelijk is waar een probleem ontstaan is of een behandeling acupressuur langer duur dan verwacht. Een screening vraagt driekwartier (voorinformatie, uitleg en interpretatie).

 

Asyra bioresonantie           doormeting met asyra bioresonantie

Wat is Asyra-bioresonantie

De metingen zijn gebaseerd op trillingen. Trillingen, specifiek voor organen, klachten en voor medicatie. Vergelijk het met verschillende radiofrequenties. Daar is niets zweverigs aan, een natuurkundige van Wageningen UR kan het je uitleggen.

Resultaten van Asyra-bioresonatie kunnen zijn:

  • Bewijs dat toxische vervuiling of electrosmog de acupressuur vertraagt.
  • Meer problemen met de bloedvaten dan uit de anamnese en diagnose blijkt.
  • Vermoeden bevestigen: ik denk dat mijn slechte gebit een rol speelt in mijn gezondheid.
  • Eye-opener: Ik denk niet dat ik veel problemen heb, maar de Asyra geeft aan dat er toch wel degelijk psychische schade is die nog moet worden opgeruimd.
  • Doormeting van je eigen medicijnen op hun positieve werking of juist niet.
  • Aangeven wat helend kan werken gezien de kwaal. Wereldwijd hebben deskundigen allerlei helende stoffen (vitamines, sporen, bachbloesems, celzouten) aan kwalen gekoppeld en in het systeem gezet.

Samen met voetreflextherapie en acupressuur kan dit het helingsproces behoorlijk versnellen.

Eye-opener

Ik denk niet dat ik veel problemen heb, maar de Asyra geeft aan dat er toch wel degelijk psychische schade is die nog moet worden opgeruimd.